تكرار حماسه نهم دی در 22 بهمن
هوالقهار
"دههى فجر مثل خيلى از چيزهاى انقلاب اسلامى و نظام جمهورى اسلامى، يك پديدهى منحصربهفرد است در تاريخ شناخته شدهى ما. اين، شعار نيست؛ اين درست عين واقعيت است، با مطالعه و با تدبر. چرا منحصربهفرد است؟ همهى انقلابهاى دنيا، از وقتى كه جريان انقلابها و حضورهاى مردمى در تاريخ ثبت شده است، سالگردهائى داشتند و دارند. اينى كه اين سالگردها به وسيلهى همان عامل و عنصرى تجليل بشود و به ياد مانده بشود كه اصل آن حادثه را به وجود آورد، اين در تاريخ نظير ندارد. ببينيد انقلابهائى كه از آنها چندين سال اثرى باقى بود و تحولاتى كه ياد آنها در ذهنيت جامعهشان باقى ماند - حالا بعضى از انقلابها و تحولات اجتماعى بعد از مدتى بكل از بين رفت و ياد آنها هم فراموش شد - مثلاً فرض بفرمائيد انقلاب اكتبر شوروى كه دهها سال وجود داشت، يا يك خرده ضعيفتر از آن، انقلاب كبير فرانسه و همچنين بقيهى اين تحولاتى كه يا به وسيلهى انقلابهاى مردمى يا شبه انقلابهاى مردمى به وجود آمد، در سالگرد آنها - لااقل در سال سوم و چهارم - ديگر خبرى از متن مردم نيست، مردم حضور ندارند؛ سالگرد انقلاب را به صورت يك حركت تشريفاتى انجام میدهند؛ يك عدهاى از مسئولين مىآيند، مىايستند؛ احياناً رژهى نيروهاى مسلح و يك تعدادى هم تماشاچى. سى سال از انقلاب ما میگذرد. هر سال آن كسانى كه سالگرد انقلاب را مجسم كردند، برجسته كردند، جشن گرفتند، آحاد مردم بودند. ميليونها مردم هر سال 22 بهمن در سرتاسر كشور به خيابانها مىآيند؛ آنها اعلام میكنند عيد انقلاب را، سالروز انقلاب را، يادبود انقلاب را. اين معنايش چيست؟ اين معنايش اين است كه انقلاب، قائم به ايمانهاى آحاد مردم است؛ مخالفين با انقلاب، مخالفين با نظامِ برآمدهى از انقلاب، با مردم روبهرو هستند، با مردم طرفند. سرّ اينكه آنها موفق هم نمیشوند، همين است؛ والّا هيچ نظام سياسىاى نيست كه نشود آن را با روشهاى سياسى يا امنيتى متزلزل كرد؛ يك قوىترى مىآيد، آن را متزلزل میكند. اما نظامى كه متكى به مردم است، مخالفينش هرچه از لحاظ امنيتى و نظامى و ثروت و اقتصاد و اينها قوىتر هم باشند، نمیتوانند اين نظام را متزلزل كنند؛ سرّش هم اين است كه اين نظام متكى به مردم است، متكى به ايمانهاست، متكى به همان عاملى است كه اصل اين نظام را به وجود آورده است؛ اين خيلى چيز مهمى است.
سعى میكنند - كمااينكه امسال در تجربههاى گوناگون ديده شد - هر مراسمى كه متكى به انبوه حضور مردمى است، اگر بتوانند، اين را به نحوى خراب كنند. روز قدس كه براى ضديت با اسرائيل است، شما مىبينيد يك گروه معدودى، يك گروه فريبخوردهاى پيدا ميشوند، عليه مسئلهى فلسطين و به نفع اسرائيل شعار ميدهند؛ روز سيزده آبان كه روز معارضهى ملت ايران و برائت و نفرت ملت ايران از استكبار آمريكائى است، مىآيند عليه اين حركت، عليه نظام جمهورى اسلامى، عليه اسلاميت شعار میدهند! اين معنايش چيست؟ اين معنايش اين است كه دشمن نظام جمهورى اسلامى از اين حضور خالصِ پرانگيزهى مردمى وحشت دارد؛ اين حضورى كه مشتمل است بر تمام گرايشهاى موجود در ميان مردم، سلائق سياسى گوناگون. ملت ايران متحدند، ملت ايران جهتگيرىشان روشن است؛ میخواهند اين جهتگيرى متحد را، اين حركت منسجم را در تبليغاتِ خودشان متفرق نشان بدهند؛ ملت ايران را گروه گروه شده و دسته دسته شده و در مقابل هم در مسائل اصولى و اساسى معرفى كنند. هدف، اين است؛ با اين بايد مقابله كرد.جمهورى اسلامى با خواست مردم و ايمان مردم بر سر كار آمد؛ با اين خواست و همين ايمان تا امروز با كمال اقتدار و احساس عزت و احساس بىنيازى پيش رفته است؛ و بعد از اين هم انشاءالله با اقتدار كامل، با عزت كامل، بر همهى دشمنانش پيروز خواهد شد.
پس مطلب اول به طور خلاصه اين است كه بيست و دوى بهمن متعلق به ملت ايران است، متعلق به امام بزرگوار است، متعلق به شهداست، متعلق به آن روح و معناى حقيقى انقلاب اسلامى است، مال ملت است؛ دشمن میخواهد اين ثروت عظيم و ذخيرهى عظيم ملى را متزلزل كند، ضعيف كند. شما با تمام قوا انشاءالله بايد در صحنه باشيد و عاقلانه و مدبرانه حركت كنيد. ملت هم - بدانيد - دلبند و دلبستهى به همين شعارهاى اساسى انقلاب است. امروز در دنيا عزت ملت ايران، عظمت ملت ايران - كه دشمن هم به آن اقرار ميكند - به بركت همين انقلاب و اين حضور مردمى است؛ و ملت ايران اين را از دست نخواهند داد."
مقام معظم رهبری در ديدار شورای هماهنگی تبليغات اسلامی
برچسبها: سیاسی، حماسه